furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

VW Caddy mehet az USA-ba

2013.09.19

VW Caddy bérlés. VW dobozos kisteherautó kölcsönzés, teherautó bérlés Budapest
Néhány évvel ezelőtt senki nem gondolta volna, hogy Észak-Amerikában sikeres lehet egy kis a dobozos áruszállító jármű.
Az USA-ban, még öt-hat évvel ezelőtt is a nagy, benzinzabáló haszonjárműveket keresték, azóta viszont nagyot fordult a világ. 
 
Első lépésként a Ford vezette be a piacra az Európában már jól ismert, bevált, sikeres Transit Connectet a tengerentúlon, mely nagy kockázattal járt, de mint utóbb kiderült nyerő húzás volt.
A japán konkurencia sem váratott magára sokat, a Nissan az NV200-assal vetette meg a lábát Amerikában, a gyártónak akkora sikere van, hogy még New York városának vezetősége is ezt a típust választotta taxinak.
 
Azóta persze az összes olyan autóipari vállalat, aki rendelkezik érdekeltséggel mindkét kontinensen, azon agyal, hogy európai furgonját átvigye-e az USA-ba.
A Fiat valószínűleg bedobja majd a Doblot, csakúgy, mint a Ducatot, a Dodge haszongépjármű-részlegének, a RAM-nak neve alatt kerülhetne a kereskedésekbe a modell.
 
A legutóbbi pletykák pedig a Volkswagen érkezéséről szólnak. A lépés szintén érthető lenne, miért pont a világ legnagyobb autógyártója ne élne a lehetőséggel, főleg, hogy a Caddy-széria mindenhol, ahol árulják sikeres.
A VW amerikai vezetése egyelőre ködösít, a hivatalos közlemény szerint a téma már „szóba került”, de a Volkswagennek nincsenek még konkrét tervei a Caddy amerikai bevezetésére.

Forrás: kamionhirek.hu

Volkswagen kisteherautó kölcsönzés

Ne vegyen, béreljen! Kérjen ajánlatot egyszerre több furgon- és teherautókölcsönzőtől egy kérdőív kitöltésével. Teherautó bérlés hatékonyan.

Teherautó bérlés Budapesten és országosan.

Furgon bérlés, Volkswagen Transit bérlés, Volkswagen Caddy kölcsönzés.

Vissza