furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Bemutatkozott a FIAT Ducato USA

2013.10.03

Fiat Ducato bérlés. Ducato bérlés. Teherautó bérlés Budapesten. Furgon bérlés

Bemutatták az USA-ban a Fiat Ducato helyi változatát, a RAM ProMastert. Természetesen nálunk Európában nem számít túl nagy újdonságnak a kocsi, az amerikaiknak azonban szokatlan műszaki megoldásokat tartogat a modell. Ilyen például, hogy elsőkerék-hajtású, illetve az, hogy nem alvázas konstrukciójú a ProMaster. Az utóbbi időben elterjedt a gyártók körében, hogy európai modelleket alakítanak át az amerikai ízlésnek megfelelően és úgy tűnik a recept sikeres.

A tengerentúli vevők sorban állnak a kicsit kisebb, ámde modernebb és olcsóbb fenntartású kocsikért. A Ducato sem sokban különbözik a már nálunk megszokottaktól, csupán a motortérben található egy-két apró változtatás.
Egy dízel és egy benzines erőforrás kérhető a ProMasterhez, a gázolajos a Fiatokból már ismert 3 literes, négyhengeres, 174 LE-s, 400 Nm forgatónyomaték leadására képes blokk. A benzines egy ízig-vérig amerikai motor, 3,6 literes, hathengeres, 280 LE-s, 350 Nm csúcsnyomatékú benzintemető.
Az erőátvitelről hatsebességes automataváltó vagy szintén hatsebességes automatizált váltó gondoskodik. A ProMastert Mexikóban gyártják, 14 különböző változatban. Háromféle tengelytáv, kétféle magasság és négyféle karosszériavariáns áll a vásárlók rendelkezésére.

Főbb ellenfelei többnyire azok a konkurensek, akikkel Európában is versenyzik, a Ford Transit, a Mercedes Sprinter, a Nissan NV200, de a Chevrolet Express/GMC Savanna páros elől is orozhat el vevőket. A ProMaster alapára 28630 amerikai dollár.

Forrás: kamionhirek.hu Fotó: RAM

Ha nincs minden nap szüksége kisteherautóra, egyszerűbb ha inkább bérel. A weboldalunk segítségével hatékonyan talál bérelhető teherautókat a furgonkölcsönzők kínálatában.

Teherautó bérlés Budapesten és országosan.

Kérjen ajánlatot teherautó bérlésre egyszerre több kisteherautó kölcsönzőtől. Széles felépítmény és típusválaszték. Haszongépjárműbérlés kényelmesen és hatékonyan!

Fiat Ducato dobozos furgon bérlés.

Hosszított, magasított Fiat Ducato furgonok bérelhetőek több weboldalnkhoz csatlakozott kölcsönzőtől.

Ducato bérlés

Vissza