furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Fiat Ducato kisteherautók, kisbuszok

2014.05.11

Fiat Ducato bérlés

A Ducato nem csak a Fiat legnagyobb, még éppen, hogy B kategóriás jogosítvánnyal vezethető modellje, de a legjobban variálható és a leginkább sokrétű is egyben. Mindenféle igényre találunk belőle változatot, a személyszállítástól kezdve a fuvarozásig, nyolctól akár

  • 17 köbméteres terhelhetőségig,
  • egészen 1570 kilogrammos teherbírásig.

A 18 különböző áruszállító alapváltozatból a részletek különböző kialakítása révén közel 100 féle megoldás jön létre. A beszálló Ducato háromméteres tengelytávjához 4,93 méteres hossz társul, de már itt is 2.670 mm hosszú és maximálisan 1.870 mm széles rakteret találunk. A maximális teherbírás 1,1 tonna környékén alakul, amelynek kihasználásához alapból 8 köbméteres raktér jár. A típus variálhatóságát jól jellemzi, hogy még ebből a méretből is elérhető olyan kiadás, melyet több mint 1,6 tonnával terhelhetünk 9,5 köbméteres térben.

Fiat Ducato teherautó bérlés

A csúcsot a 4,35 méteres tengelytávú Maxi XL furgon jelképezi. Ennek még B kategóriás jogosítvánnyal vezethető változata 17 köbméteres rakterében 1.440 kilogrammot cipelhet. A raktér több mint négyméteres hosszúsága az extrémebb szállítási igényeket is kielégíti, épp, mint a 2,2 métert közelítő raktérmagasság.

A Ducato minibusz a kisebb méretekben történő személyszállítás csúcsát jelképezi, igaz, 4 tonnás össztömege miatt vezetéséhez már különlegesebb jogosítványra van szükség.
Cserébe akár 19 fő is helyet kaphat a hatalmas belső térben. Természetesen a Fiat Ducató is létezik 9 személyes kisbusz változatban is.

A motorpaletta három erőforrás négy verzióját kínálja. A belépő kétliteres dízel (115 LE/280 Nm) fölé a 2,3 literes öngyulladós két verziója kerül 130/150 lóerővel és 320/350 Nm nyomatékkal. A csúcsot a négyhengeres, háromliteres dízelmotor jelképezi, amely 180 lóerőt és 400 Nm nyomatékot szorít ki magából. A szerényebb motorok étvágya változattól függően 6,4-7,1 liter 100 kilométeren, míg a legizmosabb erőforrás 7-8 litert kortyol a gyári adatok szerint.

Több partnerünk kínálatában megtalálhatók a FIAT Ducato kisteherautók.  Bérelhet dobozos teherautó vagy platós teherautó változatokat, de ponyvás kivitel is van.

Teherautó bérlés hatákonyan!

Ajánlat kérés teherautó bérlésre egyszerre több teherautó kölcsönzőtől. Önnek egyszer kell csak megfogalmazni az igényét és az ajánlatkérése az igényeknek megfelelő kölcsönzőkhöz egyszerre jut el, így nem kell 10-20 e-mailt kiküldenie. Várhatóan gyorsan fog ajánlatot kapni, hiszen elemi érdeke a kölcsönzpőknek mielőbb megválaszolni az ajánlatkérést, hogy nehogy lemaradjanak róla.

 

 

 

Vissza