furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Iveco Daily 4x4 terep-teherautó

2013.07.25

teherautó bérlés, furgon bérlés, pick-up bérlés

A Daily 4x4-es, terepváltozatát igyekszik bevezetni az afrikai piacra az Iveco.

A modell terepjáró képességekkel rendelkezik, így könnyen lehet, hogy siker lesz a kontinensen, az olasz gyártó azonban nem bíz semmit a véletlenre. Különleges marketingfogással, konkrétan egy hat országot átölelő túrával igyekszik felhívni a figyelmet a kisteherautóra. A 45 napon és 11 ezer kilométeren át tartó út a kocsi megbízhatóságát és tartósságát hivatott bemutatni
Az expedíciót egy igen tapasztalt torinói utazási iroda szervezte, a szükséges felszereléseket is ők szerezték be az útra. A csapat, aki a teherautóval végigmegy Afrikán természetesen dokumentálja a túrát, a Dél-Afrikán, Szváziföldön, Mozambiken, Zimbabwén, Botswanán és Namíbián át vezető útvonal végigkísérhető a www.daily4africa.com weboldalon, de a szervezők készítettek természetesen különböző közösségi oldalakra is elérhetőséget. A show július 20-án indult Johannesburgból, a célállomás Fokváros, de addig is több, a modell értékesítése szempontjából fontos kereskedőt meglátogatnak a járművel. Minden egyes állomáson a Daily 4x4-et bemutatják a helyi közönségnek, sajtónak, lehetséges vásárlóknak és természetesen próbaútra is lehetőség van.

Forrás: kamionhirek.hu

Iveco teherautó bérlés

4x4 teherautó bérlés, pick-up bérlés

furgon bérlés

Vissza