furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Iveco teherautók Comtrans 2013

2013.10.02

teherautó bérlés Budapest, Iveco furgon bérlés, kisteherautó kölcsönzés Budapest
Az Iveco is részt vett a 12. alkalommal megrendezett Comtrans 2013 nemzetközi kiállításon, amely több mint 300 kiállítót vonultatott fel Moszkvában. A haszongépjárművek egyik legfontosabb iparági eseményén, a földgázüzemű járművek kerültek reflektorfénybe. Putyin ugyanis még májusban bejelentette, hogy Oroszország mindent megtesz annak érdekében, hogy a szállítmányozás és a tömegközlekedés területén átálljon a gazdaságosabb üzemeltetési költségeket jelentő CNG-hajtásra. Az Iveco ezért nagy hangsúlyt helyez az orosz piacra, sőt a Gazprom-mal, az Oroszországi Föderáció legnagyobb földgázkitermelőjével és -szállítójával nemrég földgázüzemű haszongépjárművek közös fejlesztésébe is kezdett.
 
A szeptemberi rendezvényen az Iveco teljes típuscsaládja látható volt a könnyű, közép- és nehézkategóriás járművektől kezdve a nehéz terepeken használható gépjárműveken át egészen a buszokig. A kiállított termékek között szerepelt két metángáz-üzemű modell is. A stand közepén elhelyezett CNG-hajtású járművek egyike a Daily 50C14G CNG modell minibusz változata volt, amelyet a furgonok átalakítására szakosodott, híres helyi vállalat, az SZT Nyizsegorogyec felépítményével láttak el. A másik metánhajtású jármű a Nestlé Waters számára szállított, középkategóriás Eurocargo ML120E20 CNG modell volt.
 
A Iveco-standon kiállítottak továbbá egy Daily 70C15 modellt is, illetve a terepen végzett munkára alkalmas Trakker nehézgépjárművet is, amelyet az IVECO-AMT vegyesvállalat gyártott. Látható volt a Stralis Hi-Way is, mely az Iveco nehézgépjárműveinek zászlóshajója és "Az év haszongépjárműve 2013" - díj nyertese. A buszokat a Magelys PRO prémium modellje képviselte.
 
 
A kiállítás szabadtéri részén szerepeltek az Iveco kimondottan bányaipari és építőipari szállításhoz készült járművei: két Astra HD9 dömper, amelyek 6x6 és 8x8 hajtásképletű összkerékhajtással rendelkeztek. Akárcsak az Iveco termékek esetében, az Iveco Russia LLC és a Gazprom PLC által, az év során aláírt jelentős együttműködési megállapodás középpontjában is a fenntartható mobilitás áll. Az együttműködés célja, hogy a felek közös erővel teszteljék és fejlesszék a földgázüzemű járműveket, valamint népszerűsítsék azok használatát.
 
A két vállalat továbbá olyan kampányokat szervez, amelyek az alternatív meghajtást a haszongépjárművekben elérhető legjobb megoldásként hirdetik, emellett földgáztöltő-állomások egész Oroszországot lefedő hálózatát is létrehozzák majd.

Forrás: vezess.hu

Ha nem minden nap van szüksége teherautóra, nem érdemes vásárolni, inkább béreljen Ön is Iveco teherautót. 

Iveco teherautó bérlés

A teherautóbérlés.hu weboldalon hatékonyan kérhet ajánlatot teherautó bérlésre. Ajánlatkrését egyszerre több teherautókölcsönző kapja meg. 

Teherautó bérlés Budapesten és országosan.

Furgon bérlés és kisteherautó kölcsönzés hatékonan!

Vissza