furgon és teherautó bérlés, kisbusz kölcsönzés

ajánlatkérés













megyék
  1. Az alábbi naptárral ki tudja választani a a bérlet kezdeti- végdátumát.Ha többször is bérelne, akkor a következő dátumot adja meg!






  2. Popup




  3. célország(ok):
  4. cím:

igények gépjárművel szemben
  1. raktér méretek [cm] H x Sz x M
    xx





































székhely adatok
minőségi elvárásaim






  1. biztonsági kód

  2. HELLO

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat kérés leadása furgon bérlésre, teherautó kölcsönzés vagy kisbusz bérlésre díjmentes. Teherautó bérlés akciónk keretében most meglepetés ajándék-kupont kapnak az ajánlat kérők.

Iveco Daily kisteherautó frissítés

2013.08.20

Iveco Daily teherautó bérlés

Több modellfrissítéssel tartotta folyamatosan frissnek az Iveco a Daily nevű teherautóját, de hamarosan jön az elkerülhetetlen modellváltás, már több prototípust – alvázas teherautó és dobozos furgon – is lefényképeztek.


A legnagyobb változás a típus életében az lesz, hogy várhatóan már az Észak-Amerikai piacon is forgalmazzák majd a kocsit, ahol a Ducato-ból készített ProMaster fölött helyezkedik majd el a kínálatban.
A leginkább azért lesz új, hogy gondolván a jövőbeli károsanyag-kibocsájtási előírásokra, sokkal nagyobb hűtőfelületnek legyen helye.
 

Műszakilag nem várható nagy változás, az eddig is használt 2,3 és 3,0 literes, egy- és két turbós dízelmotorok már az Euro 6-os előírásoknak is megfelelnek majd, ezzel párhuzamosan pár lóerővel erősebbek és – legalábbis a szabványos mérési ciklus szerint – pár decivel takarékosabbak lesznek. Az Észak-Amerikai piacra szánt kivitelekhez várhatóan a 3,6 literes, benzines V6-os is választható lesz, és elképzelhető, hogy az európai földgázas modellek is ezt kapják majd.

 

Forrás: automotor.hu

Teherautó bérlés

Iveco Daily bérlés

Vissza